Лазерна епилация, методът, който прави кожата гладка и нежна, като премахва нежеланото окосмяване пернаментно.
Лазерна епилация варна Diona Pro

Лазерната епилация е метод за премахване на космите от тялото, който набира все повече популярност и доверие в хората, които искат да премахнат за постоянно или за по-дълъг период от време нежеланото окосмяване от тялото си.

Лазерната епилация се извършва от лекари, медицински козметици и високоспециализирани естетични терапевти посредством александритен или диоден лазерен апарат. 

Има различни типове лазерни платформи в бранша на естетичната индустрия, китайски, корейски, израелски, американски, италиански, испански и др. 

Истината обаче е, че повечето от тях не разполагат с сертификати, клинични проучвания и документация, които се правят с цел превенция и грижа към пациентите. 

Разбира се има и такива апарати за лазерна епилация, които се отличават значително от масата на пазара и предлагат много добри резултати за пациентите при това само до 6 сесии, след което окосмяването намалява драстично и започват само поддържащи процедури веднъж на 3, 6 или 12 месеца, като пациентът не рискува своето здраве.

Ние от Diona Pro държим изключително върху здравето на нашите пациенти, осигурили сме лекари, медицински лица и терапевти с над пет годишен опит в сферата на лазерната естетика. 

Лазерно естетичният център е оборудван и с най-добрите лазерни платформи за лазерна епилация, които разполага пазара в световен мащаб а именно: 

 

Elysion Pro - Най-популярната платформа за диодна лазерна епилация с невероятна технология за охлаждане Crystal freeze за комфорт по време на сесиите.

Elysion Pro е с пикова мощност от 2000W и работи с четирите дължини на вълната (755nm, 810nm, 940nm и 1060nm). Това прави възможно третирането на всички видове кожни фототипове и всякакъв вид косми през цялата година. 
Дължините на вълните са екстра на апарата, те помагат за по-качествено обработване на селективните зони спрямо цвета на кожата и косъма.
Технологията предлага 3ms къса продължителност на всеки един импулс, който прониква през косъма и унищожава космения фоликул. 

 

Primelase HR excellence - Най-мощният диоден лазер за лазерна епилация.

Апаратът предлага най-голямата пикова мощност сред останалите диодни лазери в естетичния бранш. 

Primelase произвежда хомогенно нагряване на косъма. Косъмът трансформира светлината на лазера в топлина, като я провежда до луковицата. Тя се нагрява и се пръска.

Устройството предлага резултати без конкуренция още от първата процедура.
Отстранява както тъмни и дебели косми, така и по-светли и тънки косми.

Лазерната епилация с този апарат е подходяща за всеки тип кожа, косъм и сезон, може да се прилага дори през лятото. 

 

GentleLase PRO - Най-добрата медицинска, александритна лазерна платформа в света.

Технология е обявена за златен стандарт в лазерната технология, защото работи с най-голямата пикова мощност – от 25 000W за 755 nm, както и с най-късия импулс познат на индустрията до момента – 2 ms.
Тези цифри най-вероятно не ви говорят нищо но всъщност те допринасят пациентите ни да получат лазерно премахване на космите от най-висок клас, като е изключително ефективен при премахването на много светли и тънки и тъмни косми дори при хора с много тъмна кожа. 

Технологията на медицинската лазерна епилация с GentleLase Pro е преминала и преминава през редица клинични медицински тестове и изпитания.

Как Diona Pro се отличи, като лазерен център за лазерна епилация в гр. Варна

Преди да започнем лечение с нашите пациенти ние винаги подхождаме индивидуално и избираме най-добрата персонална терапия така, че пациентът да получи бързи, ефективни и постоянни резултати. В някои случаи  използваме  диодния лазер, а в други александритен лазер приложимо лечение с лекари и терапевти.

При нас всеки пациент има индивидуален профил и досие, в което се следи неговото лечение още от първата процедура. Грижим се нашите пациенти да не пропускат сесиите си, защото те са строго индивидуални и по план, уведомяваме винаги предварително и навреме за предстоящите сесии, предлагаме възможност и пациентите да заявят своя час за посещение онлайн през нашия уеб сайт.  Пациентите разполагат с клиентско приложение, чрез което може самите те да наблюдават прогреса на лечението си.

Комбинирахме най-добрите апарати за лазерна епилация и екип в едно с грижа за пациента.

В нашия сайт dionapro.com, може много лесно да разгледате цените на лазерна епилация за гр. варна или да закупите отнлайн на следния линк: https://dionapro.com/процедура-терапия/лазерна-епилация/Публикувано от : SYS Admin
2022-11-06T10:18:53+01:00

Онлайн репутация за Статия

Мнения, коментари и оценка за Лазерна епилация гр. Варна - Diona Pro, топ лазерен естетичен център

Моля изчакайте!