Лого на здравна социална мрежа mediKa.bg

Здравна мрежа mediKa за потребители

Уважаеми потребители,

mediKa.bg е иновативна здравна платформа, която обединява здравни заведения, обекти, медицински специалисти и организации, които споделят нашата мисия – да се грижат за едно по-добро здравеопазване и да предложат най-добрата услуга в сферата на грижата за човека. Целият този кръг изгражда идентичността на mediKa.bg като здравна социална мрежа с модерен подход в здравеопазването.

Всеки наш здравен партньор притежава модул за онлайн репутация, който е създаден с цел да улеснява потребителите на mediKa.bg в техния избор. Всеки участник в мрежата лесно може да разгледа предлагания пакет от услуги, подробна информация за здравните специалисти и заведения и техният потенциал и опит.

Какво предлага здравна мрежа mediKa.bg?

Записване на час в здравна мрежа mediKa.bg

Стандартна екстра, която позволява да си запишете час при доверен здравен специалист без да чакате на опашка, без да звъните по телефона, без да трябва да се свързвате с регистратури – всичко това в комфорта на вашия дом или офис, или пък в движение.

Да, това вече е възможно! Просто избирате желания профил и кликвате върху календарния график, след което трябва да попълните стандартна форма за заявление.

За всеки записан час онлайн ще получите обратна връзка за потвърждение.

 

онлайн записване на час в здравна, социална мрежа mediKa

mediKa e "Близо до вас"

"Близо до вас" е интерактивна карта, върху която е разположена цялата мрежа от здравни решения на mediKa.bg. Tя ще ви покаже най-близките до вашето местоположение медицински специалисти, aптеки, здравни заведения и обекти, заедно с техния точен адрес, работно време, контакти и реално разстояние от вас.

Имате възможност да търсите прецизно и да филтрирате резултатите по различни критерии. Веднага можете да получите и бърз достъп до техния професионален профил в mediKa.bg, където да се запознаете с предлаганите услуги и потребителски рейтинг.

Вижте близки здравни обекти до вас от здравна мрежа mediKa

Достъп до мощен модул за онлайн репутация

Всеки добавен профил в здравната мрежа притежава репутация. Тя е изградена от всички хора, които са се доверили на професионалния опит на съответния медицински специалист или здравен обект. Този модул показва репутацията в проценти, като

автоматично ползва данните от отзива от всеки потребител и го преобразува в общ резултат.

По този начин с общи усилия изграждаме реална представа за всеки потребителския опит и оценка, независимо дали става дума за лекар, лечебно или здравно заведение, аптека или друга здравна услуга. Това ни помага да направим информиран избор.

Мощен модул за онлайн репутация в здравна мрежа mediKa

Система за прозрачни опции преди избор на лечебно заведение

Виждате реалните възможности на лечебните заведения и знаете предварително какви решения предлагат те. Нашата цел е да предложим система за прозрачно лечение,

която представя достоверна информация за възможностите на лечебните заведения и пакета от услуги, които предлагат. Чрез нашата вътрешна система вие може да проверите какви решения и методи предлага дадено лечебно заведение, с какво ниво на оборудване разполага, както и информация за специалистите, работещи в него.

Това ще ви улесни в избора и ще ви помогне да получите една по-добра услуга.

подбрани лечебни заведения от здравна мрежа mediKa

Достъп до система за вътрешна кореспонденция между всички участници в здравната мрежа

Тук mediKa.bg ви предлага възможност да използвате вътрешна система за кореспонденция, с която лесно може да зададете своите въпроси или да осъществите писмен контакт с желан от вас профил. Можете да общувате свободно с потребителски или специализирани профили, за да обмените информация или да получите насоки от лекар.

Система за вътрешна кореспонденция в здравна мрежа mediKa

Ваучерна система

Всеки потребител, притежател на здравна карта mediKa, има достъп до вътрешна ваучерна система с преференциални отстъпки. Тази система ви дава възможност да се възползвате от различни преференции, предложени от партньорския кръг от здравни специалисти и заведения.

Ваучерна система предлагаща достъпни оферти от здравна мрежа mediKa

Вътрешен здравен профил

С регистрацията си всеки потребител изгражда вътрешен здравен профил mediKa, който създава възможности за бъдеща превенция на заболявания.

Получавате възможност да управлявате специална листа от селектирани здравни заведения и специалисти, като по този начин можете да разполагате с прегледна информация и реална гледна точка върху здравните специалисти, с които общувате и с които бихте искали да имате контакти за превенция на заболявания, рутинни и профилактични изследвания или консултации.

Здравен профил предлаган от здравна мрежа mediKa
Моля изчакайте!