Услуга

Става дума за оперативните интервенции, които се занимават с пластичната и реконструктивната хирургия
силикон

Пластично-възстановителната хирургия е медицинска специалност, обхващаща целия диапазон на този тип интервенции. Става дума за оперативните интервенции, които се занимават с пластичната и реконструктивната хирургия.

Пластично-възстановителната хирургия най-общо казано се грижи за външния вид на пациентите и затова основно се правят операции, свързани с естетика и подобряване на външния вид на даден пациент.

Пластично-възстановителната хирургия обхваща дейности като всичките естетични операции. В това число влизат операции на гърдите, корекции на бръчките на лицето, на носа и много други. Най-популярната дейност на пластично-възстановителната хирургия в днешно време е именно операцията на гърдите или т. нар. поставяне на силиконови импланти.

Все повече навлиза и Facelift (фейслифтинг) – корекция на лицето и повдигането му и инжектирането на ботокс в различни зони на лицето и тялото. В областта на пластично-възстановителната хирургия влиза и липоскулптурата (липосукцията) - изсмукване на мазнините на бедрата, на коремната стена или на туловището и крайниците.  

2016-03-20T16:01:01+01:00
Моля изчакайте!