Пет дневен пакет стимулира обмяната
Физиотерапия и рехабилитация

Свети Наум - Рехабилитационен център

Петдневен пакет - стимулира обмяната, подпомага отслабването, борба с целулита и стягане на кожата     

Нашите цели са активиране на метаболитните процеси, подобряване венозната и лимфната системи, намаляване на обиколките на талия, корем, ханш и бедра. Подобряване на психоемоционалното състояние, премахване на напрежението, детоксикация, хидратиране, стягане и подмладяване на кожата на лицето и тялото Ви. Апаратите и продуктите, с които работим са на известни Австрийски, Немски и Италиански марки, което допринася за постигане на търсените резултати.

 

I ден

IR кабина (суха сауна с инфрачервена светлина) – 30 мин., следва Body Wrapping на Weyergans high care, съчетано с DERMIO Face 30 мин. и подходяща маска на лице, антицелулитен и отточен масаж 45 мин., за финал HYPOXI комбинация на апарат HDC и тренировка на апарат L250 или Vacunaut (според преценка на терапевта) 60 мин. - общо време за процедури и тренировка в центъра около 200 мин.

Пакетна цена за деня – 250 лв./ 125 €

 

II ден

Целутрон (пасивна гимнастика) 30 мин., съчетано с DERMIO Face 30 мин. и подходяща маска на лице, следва масаж на цяло тяло с отслабващ и антицелулитен ефект с продукти на GUAM Lacote, за финал HYPOXI процедура на апарат HDC 30 мин. - общо време за процедури и тренировка в центъра около 150 мин.

Пакетна цена за деня – 160 лв./ 80 €

 

III ден

IR кабина (суха сауна с инфрачервена светлина) – 30 мин., следва маска корем, крака и ръце с продукти на GUAM Lacote, съчетано с DERMIO Face 30 мин., следва масаж на цяло тяло, за финал HYPOXI комбинация на апарат HDC и тренировка на апарат L250 или Vacunaut (според преценка на терапевта) 60 мин. - общо време за процедури и тренировка в центъра около 200 мин.

Пакетна цена за деня – 200 лв./ 100 €

 

IV ден

Пилинг масаж с последващ Body Wrapping на Weyergans high care, съчетано с DERMIO Face 30 мин. и подходяща маска на лице, следва антицелулитен и отточен масаж 45 мин., за финал HYPOXI комбинация на апарат HDC и тренировка на апарат L250 или Vacunaut (според преценка на терапевта) 60 мин. - общо време за процедури и тренировка в центъра около 200 мин.

Пакетна цена за деня – 250 лв./ 125 €

 

V ден

IR кабина (суха сауна с инфрачервена светлина) – 30 мин., следва SPA candle масаж на цяло тяло до 60 мин., за финал HYPOXI комбинация на апарат HDC и тренировка на апарат L250 или Vacunaut (според преценка на терапевта) 60 мин. - общо време за процедури и тренировка в центъра около 170 мин.

Пакетна цена за деня – 140 лв./ 120 € 

Цена за петдневния пакет – 900 лв./ 450 €

Форма за заявка или запитване

контактни данни

карта адрес на мястото

Пет дневен пакет стимулира обмяната
Моля изчакайте!