Петдневен HYPOXI пакет за отслабване и стягане
Физиотерапия и рехабилитация

Свети Наум - Рехабилитационен център

Петдневен HYPOXI пакет за отслабване и стягане

Този пакет се изготвя индивидуално, след проведен преглед от нашия хипокситерапевт, програмите са индивидуално изготвени, съобразени с формите и нуждите на тялото.Терапия Хипокси е насочена към разграждане на мастните натрупвания в определени зони на тялото, подобряване на кръво и лимфотока в засегнатите участъци, активиране на обменните процеси в тялото, по-бързо елиминиране на задържаните течности, стяга на кожата и оформяне на контура на тялото, отслабване и борба с целулита.

Пет последователни дни дневни комбинирани процедури за жени на апарат HDC и тренировка на апарат L250 или Vacunaut (според преценка на терапевта) 60 мин. – 5 бр. посещения.

Цена за петдневния пакет – 450 лв./ 225 €    

 

Пет дни последователни дневни тренировки за мъже на апарат Vacunaut 40 мин. – 5 бр. посещения.

Цена за петдневния пакет – 350 лв./ 175 €     

 

Пет последователни дни сутрешни и вечерни комбинирани процедури за жени на апарат HDC и тренировка на апарат L250 или Vacunaut (според преценка на терапевта) 60 мин. – 10 бр. посещения. Необходими са 7 часа разлика между тренировките.

Цена за петдневния пакет – 800 лв./ 400 €     

 

Пет последователни дни сутрешни и вечерни тренировки за мъже на апарат Vacunaut 40 мин. – 10 бр. посещения. Необходими са 7 часа разлика между тренировките.

Цена за петдневния пакет – 650 лв./ 325 €

Форма за заявка или запитване

контактни данни

карта адрес на мястото

Петдневен HYPOXI пакет за отслабване и стягане
Моля изчакайте!