Най-популярната платформа за диодна лазерна епилация с невероятна технология за охлаждане Crystal freeze за комфорт по време на сесиите.

Elys..." /> Най-популярната платформа за диодна лазерна епилация с невероятна технология за охлаждане Crystal freeze за комфорт по време на сесиите.

Elys..." />

Лазерна епилация за мъже и жени
Лазерна епилация

Лазерен естетичен център - DIONA PRO

Elysion Pro - Най-популярната платформа за диодна лазерна епилация с невероятна технология за охлаждане Crystal freeze за комфорт по време на сесиите.

Elysion Pro е с пикова мощност от 2000W и работи с четирите дължини на вълната (755nm, 810nm, 940nm и 1060nm). Това прави възможно третирането на всички видове кожни фототипове и всякакъв вид косми през цялата година. 
Дължините на вълните са екстра на апарата, те помагат за по-качествено обработване на селективните зони спрямо цвета на кожата и косъма.
Технологията предлага 3ms къса продължителност на всеки един импулс, който прониква през косъма и унищожава космения фоликул. 

 

Primelase HR excellence - Най-мощният диоден лазер за лазерна епилация.

Апаратът предлага най-голямата пикова мощност сред останалите диодни лазери в естетичния бранш. 

Primelase произвежда хомогенно нагряване на косъма. Косъмът трансформира светлината на лазера в топлина, като я провежда до луковицата. Тя се нагрява и се пръска.

Устройството предлага резултати без конкуренция още от първата процедура.
Отстранява както тъмни и дебели косми, така и по-светли и тънки косми.

Лазерната епилация с този апарат е подходяща за всеки тип кожа, косъм и сезон, може да се прилага дори през лятото. 

 

GentleLase PRO - Най-добрата медицинска, александритна лазерна платформа в света.

Технология е обявена за златен стандарт в лазерната технология, защото работи с най-голямата пикова мощност – от 25 000W за 755 nm, както и с най-късия импулс познат на индустрията до момента – 2 ms.
Тези цифри най-вероятно не ви говорят нищо но всъщност те допринасят пациентите ни да получат лазерно премахване на космите от най-висок клас, като е изключително ефективен при премахването на много светли и тънки и тъмни косми дори при хора с много тъмна кожа. 

Технологията на медицинската лазерна епилация с GentleLase Pro е преминала и преминава през редица клинични медицински тестове и изпитания.

Форма за заявка или запитване

контактни данни

Моля изчакайте!