Ванеса Димитрова презентира здравни карти mediKa

Здравна карта "mediKa"

Грижата за здравето изисква лично отношение. Точно за това създадохме персонализираната здравна карта mediKa. Карта mediKa се издава от здравната социална мрежа mediKa.bg

Какво представлява карта mediKa?

Това е пластична карта с магнитен носител на цифрова информация относно картодържателя. Здравна карта "mediKa" е поименна и не може да се преотстъпва на трети лица. Посочената от вас лична и друга информация, която предоставяте при издаване на картата е конфиденциална и по силата на Българското законодателство няма да бъде разпространявана за цели, различни от посочените.

Какво печеля с карта mediKa?

Притежателите на здравна карта mediKa се ползват от уникалната възможност да използват здравни услуги на преференциални цени и специални условия във внимателно подбрани лечебни заведения и медицински специалисти.

Здравна карта mediKa ви позволява да възвърнете процент от използваните от вас средства за здравни услуги от определени медицински заведения, специалисти и обекти по един лесен и полезен за всички начин: само срещу вашата обратна връзка! Сега вие можете да споделите вашият опит и да дадете вашата оценка за използваните от вас медицински услуги, както и препоръки за работата и обслужването.

Какво още мога да получа с карта mediKa?

Тази карта е емблема и основа за едно ново поколение в здравеопазването в България. Ние вярваме в потенциала да променим към по-добро системата на предлагане на медицински услуги чрез един прост, но ефективен инструмент – личното отношение и потребителската обратна връзка. Персоналната ангажираност на носителите на карта mediKa и отговорността на партньорската мрежа от специално подбрани и одобрени лекари, специалисти, болници, клиники и медицински заведения гарантира подобряването на получените услуги в реално време.

Здравна карта mediKa е напълно безплатна. Тя е създадена да помага на всички хора, които искат да получат внимание, добро отношение и качествена помощ от здравната система в България.

Нашата мрежа от здравни обекти и медицински специалисти се обновява ежедневно. Към момента mediKa подбира, одобрява кандидатури и сортира данните в лесни за навигация и удобни за употреба категории.

Актуализираната база данни с одобрени лекари и здравни заведения ще бъде публично достъпна през социалната здравна мрежа mediKa.bg съвсем скоро!

Ако вие сте картодържател, ще получите лично известие и напътствия за използването на вашата карта, здравния портал и социална мрежа mediKa.bg

Моля изчакайте!