здравна социална и интерактивна мрежа mediKa за партньори

mediKa за партньори

mediKa.bg е здравна социална мрежа, която има за цел да скъси дистанцията между специалистите и потребителите, като предлага едно по-добро, качествено здравно обслужване. Вярваме, че това е постижимо тогава, когато израстваме заедно и градим отговорни взаимоотношения на доверие и взаимопомощ.

Мисията на mediKa.bg е да предложи и поддържа благоприятна основа за изграждането на доверена партньорска мрежа на доказани медицински специалисти и лечебни заведения, които предлагат здравни услуги от ново поколение.

mediKa е в постоянен процес на селектиране и одобряване на доверени медицински специалисти и здравни обекти: част от нашата цел е да разширяваме кръга и покритието си, за да сме в помощ на повече хора.

Наша основна грижа е да гарантираме по-доброто здравно обслужване на своите потребители и притежатели на здравни карти mediKa. Постигаме това чрез интерактивна система за улеснен достъп до здравни услуги и комуникация в реално време, както и чрез рейтингова система за обратна връзка.

 

Защо услугата, която предлага mediKa.bg е уникална?

Здравето е безценен ресурс и ние вярваме, че грижата за него трябва да се основава на взаимно доверие. Именно затова системата на mediKa.bg няма за цел количествено, а качествено натрупване.

Здравната социална мрежа mediKa.bg не е онлайн каталог, който обединява всички лечебни заведения и всички лекари в България на произволен принцип!

Специалистите, които влизат в нашата система, са наши партньори с които говорим на един език, а потребителите и пациентите са нашият качествен контрол. Ние не градим обикновена база данни, а реално доверие, основано на личния опит.

Предлагаме на нашите потребители различни възможности, които да им осигуряват по-добро, гъвкаво и достъпно здравно обслужване.

Oпция за записване на час онлайн - директно през здравната мрежа, достъп до модул за репутация, който показва обективна информация, подадена от самия потребител. Система за прозрачно лечение, която показва възможностите и капацитета на лечебните заведения. Възможност за вътрешна кореспонденция с избран от потребителя специалист или клиника. Достъп до сектор с преференциални оферти и възможности, както и специални условия за притежатели на карта mediKa.

За нашите здравни партньори сме изградили и B2B сектор, който има за цел да представи фирми производители или дистрибутори на медицински продукти. Тук те могат да публикуват своите продуктови каталози и специализирани предложения за професионалистите.

Всеки един здравен партньор получава опция да активира вътрешен търг (открит или закрит) с цел не само да намери по-добри продукти и услуги на по-добри цени, но и да създаде нови и дълготрайно партньорски отношения, основани на взаимно доверие.

За да заявите кандидатура за участие в партньорския кръг на mediKa.bg използвайте формата за регистрация. В нея можете да посочите необходимите данни и наш маркетинг сътрудник ще се свърже с вас, за да уточните детайлите и правилата за включване в здравната мрежа.

Бизне посоките на здравна мрежа mediKa
 
Моля изчакайте!