Вътрешни болести
Еврохоспитал вътрешни болести

Отделението по вътрешни болести на УМБАЛ 'Еврохоспитал Пловдив' е високоспециализирано звено, в което се извършва диагностика, лечение и профилактика на заболяванията. То е разположено на първия етаж на болничната сграда.

Отделението е снабдено с модерна медицинска апаратура и екип от утвърдени специалисти в секторите: гастроентерология, ревматология, кардиология, хематология и нефрология.

За пациентите се полагат денонощни грижи от опитен и професионално подготвен екип от медицински сестри и санитари. Осигурява се динамична работна среда, с внимание към болния. Клиниката има възможност за обслужване на инвалидизирани пациенти. Болничното хранене е съобразено с консултацията на съответния специалист, назначил най-подходящата диета. Отделението предлага луксозно обзаведени стаи със собствен санитарен възел, телевизор и безжичен интернет.

Цели се да постигне пълен обем на лечението, съпроводено с максимален комфорт на пролежаването. В отделението се спазват всички правила на добрата медицинска практика и стандартите за лечение. Спазването на професионалната тайна и зачитането на правата на всеки един пациент са гарантирани.

Отделението  разполага  с 66 легла, които са разпределени в единични, двойни и тройни стаи. Всяка от тях е климатизирана и разполага със собствен санитарен възел и телевизор.

Моля изчакайте!