Често задавани въпроси и отговори за здравна мрежа mediKa

Какво е mediKa.bg?

mediKa.bg е интерактивна социална мрежа за дигитално здраве, която има за цел да постави основите за по-добро здравеопазване и да предостави иновативни инструменти за управление на здравето.

Как да се включим в мрежата mediKa.bg?

mediKa.bg предлага свободен достъп за всички потребители, а за здравни структури и организации има специфични стъпки за достъп.

Какво мога да правя в mediKa.bg след като се регистрирам?

mediKa.bg предоставя специализиран профил, чрез който може да осъществявате активна кореспонденция със здравни структури и медицински специалисти, както и редица активни права: може да публикувате отзиви, да поръчвате здравни ваучери, да записвате час за лечение, да създавате индивидуална здравна листа и др..

mediKa.bg информационен каталог ли е?

Не, mediKa.bg не е информационен каталог а мощен уеб базиран софтуер, който се грижи за оптимизиране на здравния сектор, с различни нива на достъп, предлагащ информационни инструменти за менажиране.

Може ли да си платим и да покажете нашата клиника с най-добри резултати?

Не, не може да си платите, за да направим изкуствено генериран рейтинг за вашия Здравен профил, защото софтуера mediKa.bg не подлежи на изкуствени методи за манипулиране.

Ще направим ли Хиляди лева оборот на месец ако ни допуснете в мрежата?

mediKa.bg предлага специализирана листа от доказани лечебни заведение, специалисти и организации. За да бъдете допуснати в мрежата подлежите на редица тестове и проучвания и ако бъдете допуснати с присъствие това значи, че сте добри и сте тук да предлагате здравни решения, а не да правите оборот.

Може ли да предприема лечение според, съвети и материали от mediKa.bg?

Дори да водите директна и достоверна кореспонденция със здравна структура, организация или специалист не ви препоръчваме да предприемате лечение и действия без да се консултирате очи в очи с опитен лекар.

Може ли да ми препоръчате специалисти?

Да може да направим специално проучване за вас, за даден проблем и да ви насочим към здравна структура, специалист или организация.

Може ли да копирам информация и материали от мрежата mediKa.bg?

Винаги правете индивидуално запитване, защото в мрежата има действащи много сертификати и търговски марки, защитаващи Х на брой материали.

Може ли да пиша статии и материали в mediKa.bg?

Да, може да станете автор от екипа на mediKa.bg, изпратете ни запитване по и-мейл: marketing@medika.bg

Моля изчакайте!