Общи условия

  
  
  
  

Интерактивна социална мрежа за дигитално здраве - mediKa.bg 

  

ПРЕДМЕТ
"Медика България - Медика.БГ" ООД стартира своята икономическа инициатива в края на 2015 г. в рамките на сектор обществено здраве. Дейността на фирмата се фокусира върху посреднически услуги за осигуряване на качествено здравно обслужване с ясен стремеж за подобряване и оптимизация на наличните механизми и подходи за неговото управление и оптимизация, чрез mediKa.bg.

  

mediKa.bg е онлайн, иновативна и интерактивна здравна социална мрежа с грижа за здравето на хората, която има за цел да обедини в една общност професионалисти, сдружения и болнични заведения в едно.

  

За да се включат в интерактивна здравна мрежа mediKa.bg всички използват регистрационна форма, съдържаща данни и отметка "СЪГЛАСЕН СЪМ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА medika.bg" и с това участниците извършват електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис.

  

Чрез регистрацията потребителите, лекарите, здрвните обекти и организации получават достъп до функционалносите на mediKa.bg.

  

Всички участници в социалната здравна мрежа гарантират, че въведените данни са верни и в случаи, в които МЕДИКА останови нередност има право да забрани достъпа до услугите си.mediKa.bg е иновативен уеб базиран софтур, който има за цел да информира и дава решения, с които нуждаещите се от здравна помощ да се ориентират и информират по-лесно по пътя към решаването на техните здравни проблеми. mediKa.bg в никакъв случай не е средство, което има за цел да лекува и отстранява заболявания, мрежата има само интерактивен и информативен характер. mediKa.bg не може да замести експертното решение на медицинското лице или лечебно заведение."Медика България - Медика.БГ" ООД и mediKa.bg по никакъв начин не носят отговорност за създадени фалшиви профили на доктори, лечебни заведения и организации, въпреки, че упражнява до известна степен контрол върху качеството на услугата си.

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ
Платформата позволява свободна регистрация за потребители, които биха желали да комуникират в уеб и интерактивен метод със лечители и лечебни заведения.Данните, които се използват за регистрация са Име, парола и и-мейл. 

  

ЗА СПЕЦИАЛИСТИ И ЛЕЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ
Регистрацията се извършва под особен надзор, защото бива проверена допълнително от Администратор и в случай на одобряване бива публикувана пред аудиторията на mediKa.bg. Има случаи, в които лечебни заведения и организации могат да бъдат допуснати за свободна регистрация без допълнителен контрол от страна на администратор.

  

При заплащане на членски пакет от висок клас "Медика България - Медика.БГ" ООД създава интерактивно присъствие за лечебното заведение, специалист или здравната организация, чиитоматериали "Медика България - Медика.БГ" ООД и mediKa.bg, могат да ипозлват постоянно с цел реклама или представяне без да има значение дали все още има действащ договор между дветестрани. По желание може да се сключи допълнително спорозумение.

  

ЛИЧНИ ДАННИ
mediKa.bg има право да събира лични данни само и единствено с цел да бъде осъществена валидацията на потребителите и лечебните специалисти и заведения.mediKa.bg няма да разпространява по никакъв начин събраните от регистрационните форми данни.mediKa.bg няма право да предоставя на трети лица личните данни на регистрантите.

  

ЦЕЛИ, ЗА КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ИНФОРМАЦИЯТА ОТ ЛИЧНИ ДАННИ
Събраната информация се използва за контакт между mediKa.bg и нейните участници.mediKa.bg има право да изпраща по и-мейл съобщения до всички регистрирани в системата.Определени данни от заболявания могат да бъдат препоръчани към лечебни специалисти след одобрение на притежателите им.

  

ОТГОВОРНОСТИ
mediKa.bg по никакъв начин не носи отговорност при възникнали здравни проблеми при използване на платформата.mediKa.bg не е здравно лице или заведение, а е място в което се събират такива с цел да помогнат на хората.

  

ОБЩИ УСЛОВИЯ
mediKa.bg си запазва правото да променя общите условия и да уведоми потребителите за тяхното обновяване с покана да бъдат прочетени и приети отново. 

  

ПРЕКРАТЯВАНЕ
В Случаи на нередности mediKa.bg си запазва правото да спира достъпа на потебители, лечебни специалисти и заведения поради нарушаване на българските закони или тези на mediKa.bg.

  
  
  
  
Моля изчакайте!